Liityin vihdoinkin feministiseen järjestöön

Maksoin eilen jäsenmaksuni*, joten olen nyt Naisasialiitto Unionin jäsen. Liittymispäätöksen tekeminen kesti hetken, mutta totesin lopulta että haluan osallistua enemmän suomalaiseen feminismiin. Tällä hetkellä tiedän enemmän amerikkalaisten feministien huolenaiheista kuin suomalaisten. Siksi myös tämä suomenkielinen blogi.

Suomen ainoa feministinen aikakauslehti, Tulva, on Naisasialiitto Unionin julkaisema. Se on ainoa lehti, jota tilaan.

*Naisunionin jäsenmaksu on 35 € / 20 € riippuen jäsenen taloudellisesta tilanteesta. Unionin jäsenlehti Tulva on ilmainen jäsenille.

Mainokset

5 ajatusta artikkelista “Liityin vihdoinkin feministiseen järjestöön

 1. Itsekin haluaisin liittyä tuohon mutta tällä hetkellä tuo jäsenmaksu on kyllä liikaa. =/ Toivottavasti sitten joskus on on sen verran omia tuloja.

 2. Ai niin muuten, olethan lukenut tätä blogia:
  http://www.uta.fi/~tlmihap/celibacy/celindex.html
  …todella hyvä feministinen blogi, suosittelen. Mutta olet varmaan lukenut.

  Kommentointi jutusta sellainen huomio, että jostain syystä tuossa lukee ”no comments” ja kommentti näkyy vasta kun klikkaa tänne kirjoittamaan. Toivottavasti johtuu moderoinnista eikä ole vika?

 3. Joo, kommenteissa on moderointi päällä, hyväksyin vasta äsken kommenttisi. Olen lukenut Minttu Hapulin kirjan, mutta blogia olen lukenut aika satunnaisesti.

  • Itse asiassa tilaan tällä hetkellä myös Naistutkimus- ja Kumppani-lehtiä. Blogiirjoituksen kirjoittamishetken ja tämän päivän välissä olen ehtinyt tilata myös muita lehtiä, mutta nykyään olen taas vähentänyt tilattavien lehtien määrää, koska jouduin toteamaan, että kun lehti jää lukematta monta kuukautta putkeen ja pinot vain kasvavat, aiheuttaa lehden tilaaminen pelkästään stressiä eikä iloa. Parempi siis tilata vain sellaisia lehtiä, jotka oikeasti tulevat luetuiksi. Tykkään myös lukea sisustuslehtiä, mutta niitä ostan irtonumeroina, koska minulla ei ole mitään ehdotonta suosikkia, ja koska lehtien ostaminenkin on kivaa. Näin voin aina valita sillä hetkellä kiinnostavimmalta vaikuttavan lehden ja ostaa sen, jolloin eri kuukausina tulee ostettua eri lehtiä. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s